Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3909 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
zrobiłem w lustrze i wyszedł pozytywny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
zrobiłem w lustrze i wyszedł pozytywny

Dla pewności mogę dac Ci namiary na ginekologa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
już nawet wiem do którego , w branży hotelarskiej się obraca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Ania M.
(Ania24)
Nowicjusz
Gratulacje dla mamusi i witam w klubie, ja również spodziewam sie drugiego dziecka jestem w 7 tygodniu ciąży .Jeśli chodzi o lekarza to tez czekam na wizyte mam na 15 kwietnia pani która mnie rejestrowała stwierdziła ze jeszcze czas i ze rejestruja na pierwsza wizyte miedzy 8 a 12 tygodniem ciąży.Pozdrowienia i dużo zdrówka!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dzięki wszystkim za życzenia. Jeszcze życzcie mojej mamie dużo zdrowia i długiego życia, bo ją o mało tą informacją dziś nie zabiłam. Rano zadzwonię sprawdzić, czy już doszła do siebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bad harry napisał:
już nawet wiem do którego , w branży hotelarskiej się obraca

Harry, jak ta dziewczyna od hotelarestwa cie przebada, to przez tydzien spodni nie zapniesz, bo sie nie bedzie dało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to bardzo obiecująca perspektywa jestem zdecydowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bad harry napisał:
to bardzo obiecująca perspektywa jestem zdecydowany

Tego wlasnie nie lubie... perspektywa...obiecująca....jestem zdecydowany... pierdu pierdu, przeciez do PL jutro lecisz, co nie? Ktory to według ciebie tydzien? Jak 8, to po twoim powrocie cie przebada
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
lecę przeprowadzić aborcję
ale jeszcze nie jestem zdecydowany , po powrocie mogę być już w trzecim miesiącu jak na wygłąd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Aborcje do Polski?? Tu masz gratisową i legalną. 3 miesiac to brzuszek jest płaski jeszcze. W kazdym razie, ja cie przebadam, mam takie krzesełko specjalne, a jak BiZi wyjasni te sprawe z moja sofą na raty, to po badaniu odpoczniesz Moze cos sie napijesz.. bumell sie wyprowadził, to jest wolne miejsce przy stole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok